Utsikt över Adriatiska havet Labin Jadransko more (Adriatiska havet) Labins gamla hus Istriens vyer
VÄLKOMMEN - DOBRO DOŠLI - BENVENUTI
VECKANS MENY
Måndag

Rigatoni con Gorgonzola
- Pollo
- Parma
- Pomodoro

Tortellini (Ricottaost & Spenat)
- Alla Gastronomia

Tortellini (kött)
- Svampsås

Pasta Picante Sorpresa

Pasta Pesto Genovese
 
Tisdag

Rigatoni con Alfredo
- Pollo
- Parma
- Pomodoro

Tortellini (kött) med Svampsås

Tortellini (Ricottaost & Spenat)
- Alla Gastronomia

Tortellini (kött)
- Svampsås

Pasta Picante Sorpresa

Pasta Pesto Genovese
 
Onsdag

Stufato con Cellentani
(Långkok på kalvkött, rött vin och mustiga kryddor)

Tortellini (Ricottaost & Spenat)
- Alla Gastronomia

Tortellini (kött)
- Svampsås

Pasta Picante Sorpresa

Pasta Pesto Genovese
 
Torsdag

Peperoni Gratinadi alla Gastronomia

Spagetti Carbonara

Tortellini (Ricottaost&Spenat)
- Alla Gastronomia

Tortellini (kött)
- Svampsås

Pasta Picante Sorpresa

Pasta Pesto Genovese
 
Fredag

Tagliatelle med Tryffelsås & Parma (99:-)

Tagliatelle med Svampsås

Tortellini (Kött) med Tryffelsås (99:-)

Tortellini (kött) med Svampsås

Tortellini (Ricottaost & Spenat)
- Alla Gastronomia
- Med Valnötssås
- Pesto Genovese

Pasta Picante Sorpresa

Pasta Pesto Genovese
 
OM OSS...
Det började i Istrien 
Jag som grundat Eriksbergs Gastronomia heter Radana Maric och kommer från Istrien - ett landskap i västra Kroatien.

Vårt arv av mattraditioner är mycket gammalt och kärt och utgör en av de absolut viktigaste delarna av vår kultur. Valet av råvaror, omsorg i tillagning, ekologi och hälsa är grunderna som vår matlagning baseras på.

Detta ville jag ta med mig till Göteborg och därför startade jag Eriksbergs Gastronomia. 
Vad är en Gastronomia? 
En Gastronomia är en mötesplats där vi träffas för att äta och prova det bästa från naturen tillsammans. Principen är att äta nytigt och gott!

Vi vill också ge våra kunder möjligheten att lära sig mera om de olika delikatesserna och hur man tillagar dem. På våra oljeprovningar kan du till exempel lära dig den fantastiska skillnaden mellan de olika sorters olivolja som finns; vi håller även i vin-, ost- och tryffelprovningar för alla som är intresserade. Titta i vår kalender för att se när nästa provning äger rum.

Oavsett om du vill ha en lunch, fika eller delikatesser - kom in till oss och känn dig som hemma... i Medelhavet!